Taran KoeKeittiö.
Saksalaiskaupasta tarttui mukaan kengurupihvejä. Kuvassa on "pihvejä". Vakuuminyssäkät avattuani sisältä paljastui neljä epämääräistä lihanpalasta. Ymmärsin, mitä tarkoittaa "from the leg"...
Ei puhettakaan, että näistä tulisi syötäviä pelkästään pannulla... Ruskistin, suolaa ja pippuria pintaan ja uuniin sipulin, valkosipulin ja porkkanoiden kera. Puoli purkkia kermaa päälle. Peitin vuokan foliolla, etteivät kuivu.
Puolen tunnin kuluttua liha oli yhä kimmoisaa, tiukkasyistä ja "joustavaa". Tuoksu oli kyllä hyvä, riistamainen.
Vielä toinen, reilu puolituntinen. Lihat ovat kutistuneet puoleen alkuperäisestä, mutta kyllä tätä jo pureksii... Perunamuusi lämpenemään ja vihdoinkin päästään syömään.
Hyvää tuli, mutta ei mitään pikaruokaa. Eikä tehnyt mieli syönnin jälkeen hypäkehdellä tasajalkaa... Olisiko joku alligaattori tarpeeksi eksoottinen seuraavaksi ruokakokeiluksi... mistähän niitä... =D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti