Ruuasta taas... Luin "Sen fogelholmin" kirjoituksen Orkla Foodin teettämästä ruokabarometristä.
Sen mukaan vain yksi kolmasosa aikuisista syö virallisten ruokasuositusten mukaan. Ja kaksi kolmannesta luottaa omiin kokemuksiin. Halloota halloo, mihinkäs muuhun sitä aikuinen ihminen voi luottaa, jos ei omiin kokemuksiin?
Siis, vaikka koet saavasi oireita esim. viljoista, gluteenista tai hiivasta, ei se auta. Leipää on syötävä, vähintään se kuusi palaa päivässä.
Eikä se kuulemma haittaa jos "vähän pierettää"... Näin kuittaa professori gluteeniyliherkän vatsaoireet.
Hiilareita tulee jo rutkasti pelkästään leivästä, siihen päälle vielä kaikki pastat ja perunat... Sitten kun verensokeritaso alkaa nousta, ruvetaan lääkitsemään. Ei virallisesti saa rajoittaa hiilarien syöntiä.
Todistettavasti, omaankin kokemukseen perustuen VHH-ruokavalio toimii! Mutta hyvä esimerkki lääkkeettömän itsehoidon tilasta on terveyskeskuksen diabetespoli... "kuhan sinä ne liäkkeet alotat, sitten suat niitä mittausliuskojakkii..." Elikkä kiipeeppä perse eellä puuhun... =D
Kuvissa on tietenkin gluteenittomia, vähähiilarisia, maukkaita leivonnaisia...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti