perjantai 11. maaliskuuta 2016

     Eräänä päivänä tein tortilloja. Siellä pohjoisen suurkaupungissa on eräs herkkukauppa (ei enää kauan!), josta saa masa harina-maissijauhoa. Siitä on helppo leipoa tortillalettusia. (ei toiminut pastakoneessa)
     Jauhopussin kyljessä on hyvä ohje taikinan tekoon: sen tulee olla kuin pehmeää savea...Kuvanveisto tai joku keramiikkakokemus olisi suureksi avuksi tässä.
     Muodoltaan lettusista tuli hieman epämääräisiä, kuin pakanamaan kartta. Mutta maku ihan kohillaan.
     Täytteeksi suikaloin broilerin rinnuksia ja sekaan "mitä kaapista sattuu löytymään"-klassikko. Höystin vielä chorizomakkaralla ja savupaprikalla.Toista kertaa en taas samanlaista pöperöä saa aikaiseksi.
     Ja aina sama ongelma, kaikkea täytettä niin paljon, ettei se rullalle taivu...ja pari tämmöistä pisteltyään ei syöjäkään taivu vähään aikaan mihinkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti