tiistai 7. maaliskuuta 2023

     Ruokajuttuja. Salaatti, kaikesta koottu... Sillon kun ei keksi mittään muuta, tonnikalaa ja rapuja, vihanneksia ja juustoja, mitä kaapista löytyy. Kastikkeeksi omatekemää majoneesia tai ihan vaan oliiviöljyä. Rouhaus pippuria päälle....


     Tämä näyttäis aamiaiselta, kun on nuo vitamiinit... Välillä oli nuo Babybel- juustot pannassa, kun niissä oli jotain Disneyn prinsessoita kuoressa. Miehän boikotoin.... Hyvä, että nyt ovat normaalin näköisiä... 


    Tämä saattaapi olla lounasta, tahi sitten aamiaista... Etualalla Kurimon piimäjuustoa, A2- lehmän maidosta tehtyä lähiherkkua. 


  Vihreitä lettuja, lehreitä v.....ja. 😁 Kukkakaali-parsakaalimuusin jämät, muna, kermaa, mantelijauhoja, psylliumia... Eikait siinä muuta, hirveen hyviä olivat. 


    Poromuhennosta. Keittelin poronluita hyvin maustetussa liemessä muutaman tunnin. Sitten perkasin luut pois, pilkoin lihat ja vielä kermatilkassa hauduttelin. Keitinliemestä ongin porkkanoita ja kylkeen kiehautin kaaleja. Liemi odottaa pakastimessa seuraavaa inspiraatiota...


    Sit mie otin kantarellipussin pakkasesta ja kyhäsin piirakan siitä poromuhennoksesta ja sienistä. Aurajuustolla höystin, ja vielä oli niitä liemessä kiehuneita porkkanankappaleita. Päälle tyhjentelin jugurttipurkin pohjat ja pari munaa. Sekä tietenkii juustoraastetta. 


    Taas sitä sammaa sallaattia. Juustona tällä kertaa Saloniemen vuohengoudaa. Välillä piti vaihtaa jo isompi lautanen, kun tuli niin reilu satsi. Päälle vielä ketosämpyn puolikkaasta paistoin krutonkeja. Oliiviöljyä lorottelin päälle.... Kylläpä tällä aamiaiselle asti jaksaa... 😊
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti