Männäviikolla tein piparkakkumuffinseja. Hyviä tuli. Tuli myös joku hiivatin allerginen reaktio,varmaan niistä jouluisista mausteista. Muuta outoa kun en syönyt.
Päiväkaudet naamanahka ollut niinkuin petolinnun peräpää....
Torttujakin leivoin. Itse väänsin rahkavoitaikinan. Valmistaikinoissa näkyi olevan liikaa palmuöljyä ja E-aineita.
Täytteeksi kiehautin luomutaateleita vesitilkassa ja syräytin sauvasekoittimella sileäksi. Ei tarvitse sokeria.
Vanha viisaus pitänee paikkansa: "Ite kun leivän leipoo, niin paskakii on kun vehnästä."
Siitäpä tuli mieleen, kun viikolla kävin paikallisessa citymarketissa katsastamassa gluteenitonta hyllyä. Että onko tullut uutuuksia. Ja olihan siellä: Gluteenijauhoa! Valmistettu eurooppalaisesta vehnästä....
Hyllyttäjän tyhmyyttä vai vittuilua, repikää siitä, senkin ruokavammaiset.... =D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti