Maailma lautasella.
Pannulle tilkka kreikkalaista oliiviöljyä. Siihen italialaista salsicciaa ja saksalaista bratwurstia. (Makkarat ovat kyllä Snellmanin tuotantoa, All Naturel.)
Italiasta myös aurinkokuivattu tomaatti ja tomaattipyre. Japanilaista on soijakastike sekä shiratakinuudelit.
Aurajuuston "juuret" taitavat olla Ranskassa. Sipuli kotoisasti Siilinjärveltä ja valkosipuli omalta viljelykseltä.
Savupaprika Espanjasta, mustapippuri ja kurkuma Intiasta. Marokkolainen mauste, Ras el Hanout, on purkitettu Saksassa.
Lautaselle vielä espanjalaisia pikkutomaatteja sekä Pyhäsalmen kurkkua.
Vastapainoksi puolisolla oli kauppahallista haettua, ihan umpisavolaista mykyrokkaa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti