perjantai 12. marraskuuta 2021

                 Hotellikommelluksia viime viikonlopulta. Majoituimme Laplands Hotelliin. 


                                                              Siisti ja hyvä majapaikka...


 

    Aamupalasta: Riisikakkuja ja pölyyntynyttä näkkäriä. Vähärasvaista Keijua gluteenittomille. Ei kiitos. Onnea on omat leivät. 

   Puhdasta, leivänmurutonta voita sai kysellä molempina aamuina. Heikosti oli merkitty allergeenit, monta kertaa sai kysellä.... Jos merkkaisivat paremmin, pääsisi henkilökunta paljon helpommalla. Ja asiakas.

   Oli herkkujakin: kuusenkerkkäkuohujuomaa, alkoholitonta, ja juustoleipää. Kyllähän noilla eväillä jo pitkälle potkii...

   Autopaikka oli alakerran hallissa. Niin oli ahtaat ajoväylät, ettei yhtään isommalla autolla olisi mahtunut. 

   Perjantaina kun palailimme illalla yöpuulle, olivat (ahneuksissaan) myyneet enemmän paikkoja, mitä halliin mahtuu. Sähköpaikalle viimein saatiin Dodge parkkeerata, mutta ei Teslan ruutuun.

   Huoneessa oli muhkeat tyynyt. Kyselin respasta ohuempaa, lupasivat tuoda... Toihan ne, samanlaisen muhkun... Pyysin uudestaan, ja sainkin näin kivan nalletyynyn....(Olis siihen voinut vaihtaa valkean päällisen...)

   Lauantaina aiottiin juoda iltapäiväkahvit hotellin baarissa. Eihän se ollut auki. Respan vieressä pieni nurkkaus, missä oli pientä purtavaa isolla hinnalla. Ei kahvia.

   Asiaa ihmetellessä, respasta lupasivat, että kyllä sitä baarista kahvia saa. Siis sinne, köysiä kiertäen...Termarissa oli varmaan aamulla keitettyä... Oli siinä oikea kahvikone, sain tuplaespresson... 

   Puoliso halusi oluen, mutta kun baari aukeaa vasta viideltä... "No, voin minä sen sinulle tästä antaa..."

   Näin kätevästi nautimme päiväjuomat suljetussa baarissa. Ja saimme käyttää saamamme voucherit. Kävi siinä moni muukin ihmettelemässä, miksi baari on kiinni.... ja nuo kaksi kuitenkin siellä ryystää juomiaan tyytyväisenä....               😏☕🍺


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti