keskiviikko 25. maaliskuuta 2015
Viikonloppuna Taran Maailmassa leivottiin sitruunainen juustokakku. Pohja on gluteenitonta digestivekeksiä ja sulatettua voita. Pohja painellaan irtopohjavuokaan, leivinpaperin päälle. Sillä aikaa kun pohja lepäilee jääkaapissa, tehdään täyte: pari rasiaa philadelfia juustoa (ei mitään kevytversiota), pari munaa, ruokalusikallinen maissijauhoja ja muutama lusikallinen lemon curdia, ihan oman maun mukaan. Muuta makeutta ei tarvitse lisätä, tulee muuten liian imelä... Sitten paistellaan 175 asteisessa uunissa noin kolme varttia. Ohje on alunperin amerikkalainen juustokakku, päällystä tuunailemalla siitä tulee aina vähän uudenlainen makuelämys.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti