tiistai 29. maaliskuuta 2022


    Ruokaa, ruokaa... Ketolettuja ja marjasosetta, (mansikkaa, mustaherukkaa ja aroniaa.) Letuissa 1 muna, 1/2 dl kermaa, 1 rkl mantelijauhoja, 1/2 tl psylliumia ja samanverran leivinjauhetta.  Voi paistaa muutaman pikku letun tai yhden American Pancaken....


   Mustikaton mustikkapiirakka...Niitä ei vaan löytynyt pakastimesta, piti laittaa vattuja ja mustaherukoita... Päällä kookoskermaa ja munaa, agavesiirapilla makeutettuna. Pohjataikina mantelijauhoista ja pofiberista. Ja tietenkin voista...


   Ketoroonilaatikko. Uunivuokaan kukkakaalia ja parsakaalia, aurajuustoa ja pikku purkki tonnikalaa. Salt och peppar maun mukaan ja päälle "munamaito", tietenkin oikeasta kermasta! Juustoraastetta pintaan....

   Oli muuten jumalattoman paljon pieniä kirvoja luomuparsakaalissa. Huuhtomalla suurin osa niistä lähtee, vähän aikaa liottamalla ehkä loputkin. Ja viimeiset syödään hyvillä mielin, eivät ole vaarallisia, googlasin.

   Amerikkalaistutkimuksen mukaan ihminen syö puolesta kilosta kiloon hyönteisiä ruuan mukana. Siis vuodessa... Ei meillä ehkä ihan niin paljon, sillä puolen Atlanttia kun kaikki on suurempaa...



   Pohjaton juustokakku. Mitä se sillä pohjalla tekee, tämähän siinä on parasta. Purkki kookoskermaa, kolme pientä munaa, vaniljajauhetta,hyppysellinen suolaa sekä ruokalusikallinen agavesiirappia. Mansikkasoseen kanssa kerrassaan herkkua.    😏

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti