perjantai 27. maaliskuuta 2020

                                    Olipa kerran pötky Snellmanin jauhelihaa...

   Päivä 1.  Ruskistin lihan, sekaan sipulia, valkosipulia, pala porkkanaa, tomaattipyrettä, liraus soijakastiketta ym. mausteita maun mukaan.
   Halkaisin pari paprikaa, pohjalle munkale Aurajuustoa. Sitten lihapöperöä. Pari palasta Koskenlaskijaa ja päälle juustoraastetta.

   Päivä 2.  Saman lihapöperön sekaan tomaattimurskaa ja aurinkokuivattua tomaattia. Kylkeen kiehautin pastaa sekä pannuvihanneksia: kukkista, broccolia, porkkanaa, sipulia ja valkosipulia sekä kesäkurpitsaa.

   Päivä 3.   Hämmensin makaroonin loput kastikkeen sekaan. Päälle munamaito ja juustoraaste. Ja tänään syödään makaroonilaatikkoa. Seuraksi salaattia.

   Näin näppärästi samasta lihapöperöstä tuli kolmen päivän ruuat. Eikä edes huomaa syövänsä samaa evästä päivästä toiseen, eikä tule hävikkiä.   =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti