maanantai 25. heinäkuuta 2016

      Kylläpä nyt kelpaa olla "pienviljelijä". Viljelykset kasvaa ja satoa saadaan. Kesäkurpitsat pulskistuu ihan silmissä... perunoita ja porkkanoitakin on jo päästy syömään.
    Zukkinin syöntiin löytyi kuin tilauksesta uusi resepti: Raastetaan kesäkurpitsa tai pari,
sekaan salt och peppar, valkosipulia, (savu)paprikaa, chiliä, ja parmesaaniraastetta. Yksi muna. Kaikkia sopivasti maun mukaan... hämmennellään sekaisin.
    Puristellaan mehut pyyhkeen läpi (juu, ensin yritin tuslalla, ei se riitä, eikun pyyhkeeseen vaan!)
Levitellään pellille leivinpaperin päälle senttiseksi kerrokseksi. Paistellaan reilu puolituntinen (35-40 min.) Uunin lämpö  220. Sitten päälle juustoraastetta (cheddar ja mozzarella) ja kuorrutellaan vielä 10 min. 175 asteessa...
   
     Ja tulipahan tosi maukasta paistosta, vaikkei nuita juustoja sattunut olemaan. Ihan kotoista Polar Saaristoa ja kuusamolaista Savuhermannia siihen raastelin. Kyllä moista herkkua paistelen vielä kerran jos toisenkin... =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti